Spaarvorm
Type
Looptijd
Inleg
Aanbieders
Depositogarantie
Rentebetaling
Rekeningafschriften
Frequentie rekeningafschriften
Openen zonder betaalrekening

rekeningen gevonden

Hoe wij vergelijken
Rekening
Klantscore
6,2 van 10
(5)
Rekening
Klantscore
7,4 van 10
(310)
Rekening
Klantscore
8,4 van 10
(7)
Rekening
Klantscore
7,0 van 10
(194)
Rekening
Klantscore
7,4 van 10
(389)
Rekening
Klantscore
0,0 van 10
(0)
Minimale inleg 10.000 euro
Rekening
Klantscore
8,1 van 10
(76)
Rekening
Klantscore
7,3 van 10
(64)
Rekening
Klantscore
8,8 van 10
(8)
Rekening
Klantscore
8,2 van 10
(14)
detailsdetails

Zakelijk sparen vergelijken – Hulp nodig?

Ben je een zelfstandig ondernemer? Dan moet je veel dingen zelf regelen, zoals het openen van een zakelijke spaarrekening. Haal het maximale uit je geld en vergelijk de hoogste zakelijke rente op Rente.nl. Hier vind je de actuele spaarrentes en voorwaarden, onafhankelijk vergeleken. De beste deal is zo gevonden, doordat wij standaard sorteren op hoogste rente. Gebruik de filters om de zakelijke spaarrekening te vinden die aansluit op jouw wensen. Heb je je keuze gemaakt, open dan direct de zakelijke spaarrekening via Rente.nl.

Wanneer zakelijk sparen?

Als ZZP’er of ondernemer kan het voordelig zijn een zakelijke spaarrekening te openen. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor bedrijven. Je hebt hiermee de voordelen boetevrij geld op te kunnen nemen en overtollig werkkapitaal weg te kunnen zetten. Je kunt ook nog een zakelijk spaardeposito openen. Hierbij is echter het nadeel dat de onderneming niet boetevrij geld op kan nemen.

Het rentetarief bij een zakelijke spaarrekening is vaak wel lager dan bij een particuliere spaarrekening. Daarom is het des te belangrijk rentetarieven te vergelijken voor het hoogste rendement.

De volgende rechtsvormen kunnen een zakelijke spaarrekening openen: eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap, besloten vennootschap, stichting, coöperatie, vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en vereniging van eigenaren.

De voordelen van vergelijken via Rente.nl

  • Helder overzicht van zakelijke spaarrekeningen
  • Actueel overzicht met rente en voorwaarden
  • Eenvoudig hoogste zakelijke spaarrente vergelijken
  • Snel en direct openen via Rente.nl

Waarom zakelijke spaarrente vergelijken op Rente.nl?

Rente.nl maakt het kiezen van een zakelijke spaarrekening makkelijk door de actuele zakelijke spaarrente en voorwaarden objectief te vergelijken. Je vindt makkelijk de zakelijke spaarrekening met de hoogste rente, omdat wij daar standaard op sorteren. Pas het overzicht aan op jouw wensen door filters aan of uit te zetten. Zo worden de beste deals voor je op een rijtje gezet. De zakelijke spaarrekening met de hoogste rente én voordeligste voorwaarden gevonden? Open dan direct online deze rekening via Rente.nl.

Helder overzicht

Met ons heldere overzicht van zakelijke spaarrekeningen wordt kiezen wel erg makkelijk. We sorteren standaard op hoogste rente, zodat de zakelijke spaarrekening met het hoogste rendement altijd bovenaan staat. Het overzicht is bovendien eenvoudig te filteren op jouw voorkeuren. Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Actuele rente en voorwaarden

De zakelijke rentetarieven in onze vergelijking worden dagelijks bijgehouden. Dit doen wij door samen te werken met bijna alle financiële instellingen. Zo heb je de actuele informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste keuze.

Online zakelijke spaarrekening openen

Heb je een zakelijke spaarrekening gevonden die aan je wensen voldoet én de hoogste zakelijke spaarrente heeft? Open de rekening dan direct online via Rente.nl. Alles gemakkelijk, snel en betrouwbaar geregeld.

Geselecteerde producten