Contact met Rente.nl - We staan je graag te woord

Heb je een suggestie, opmerking of vraag aan Rente.nl? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar webredactie@rente.nl

Zakelijke gegevens

Rente.nl is onderdeel van het Mister Media netwerk. Mister Media is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiele Markten), het Kifid (Klachteninstituut Financiele Dienstverlening) en het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).

Adresgegevens: Willemstraat 1K
5611 HA Eindhoven

KvK: Mister Media is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer: 17193942.

AFM: Mister Media is geregistreerd bij de AFM onder nummer: 12017732.

Kifid: Mister Media is geregistreerd bij het Kifid onder nummer: 300.012977

CBP: Mister Media is aangemeld bij het College Bescherming persoonsgegevens onder nummer: 1377415.

Adverteren op Rente.nl

Maandelijks bezoeken meer dan 50.000 unieke bezoekers Rente.nl. Deze bezoekers zijn serieus op zoek naar spaarrekeningen, leningen, hypotheken en bankspaarproducten en advies hierover. Waarschijnlijk zijn zij ook zeer geïnteresseerd in jouw financiële product, -dienst of -advies. Zorg ervoor dat deze bezoekers met jou in contact komen en adverteer op Rente.nl!

Effectief adverteren

Rente.nl maakt onderdeel uit van het Mister Media netwerk. Mister Media bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste financiële online netwerk in Nederland. Het Mister Media netwerk bestaat enkel uit hoogwaardige financiële sites. Dit samen met de jarenlange ervaring binnen ons bedrijf maakt dat we kwaliteit en een groot bereik kunnen bieden. Hierbij staat de doelstelling van de klant altijd centraal.

Adverteren via internet vraagt om een specifieke aanpak afgestemd op je doelstelling. Of dat nu het creëren van awareness is voor het merk of product of het inzetten van het internet als verkoopkanaal. De dienstverlening van Mister Media is erop gericht jouw doelstelling op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier te realiseren.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met MisterMedia:

Mister Media Netwerk

Het Mister Media netwerk bestaat uit de volgende sites: