Meer over Rente.nl

Of je nu een nieuwe lening, spaarrekening of hypotheek zoekt, op Rente.nl vergelijk je altijd het meest complete aanbod van Nederland. Dit aanbod vergelijken wij 100% onafhankelijk. Wij maken zo het aanbod in Nederland overzichtelijk en transparant voor jou. Zo zie je direct welk product voor jou de beste keuze is.

We zijn niet alleen transparant over financiële producten en aanbieders. Ook over onszelf en hoe wij werken geven we je eerlijk inzicht. Daarom lees je hier alles over hoe wij werken.

Waarom vergelijken op Rente.nl?

100% onafhankelijk
Rente.nl is geen onderdeel van een bank of kredietverstrekker. Deze partijen hebben dus geen enkele invloed op onze vergelijkingen. Je vergelijking is hierdoor 100% objectief en onafhankelijk. Zo ben je altijd zeker van de scherpste rente!

Meest complete aanbod
Rente.nl biedt je altijd de meest complete vergelijking van Nederland. Dit betekent dat je op Rente.nl ook aanbieders en producten ziet die je bij andere vergelijkingssites niet ziet. Zo weet je zeker dat je de scherpste rente van Nederland vindt.

Actuele rentes
Op Rente.nl vergelijk je altijd actuele rentes en voorwaarden. Dit garanderen we door samen te werken met dataleverancier Moneyview en verschillende financiële instellingen in Nederland. Zo tonen wij dus altijd de huidige actuele rentes in onze vergelijkingen.

Diensten van Rente.nl

Op Rente.nl vergelijk je zelf eenvoudig het meest complete aanbod leningen, spaarproducten en hypotheken. Vervolgens kun je het product van je keuze meestal meteen online afsluiten op Rente.nl. Direct aan de slag? Klik dan hier voor en start direct met het vergelijken van:

Hoe vergelijken wij?
Als je op Rente.nl een vergelijking maakt voor een financieel product, stellen we je vaak eerst een aantal vragen. Op basis daarvan tonen we je alle producten die passen bij jouw situatie en wensen. Het product met de scherpste rente staat altijd bovenaan. Bij een lening staat dus het krediet met de laagste rente bovenaan en bij een spaarrekening juist de rekening met de hoogste rente. 100% onafhankelijk en 100% transparant. En zo weet jij 100% zeker dat je een goede keuze maakt. Je kunt het resultatenoverzicht altijd zelf nog aanpassen aan je wensen door te filteren op de belangrijkste productkenmerken en voorwaarden.

Hoe verdienen wij?
Op Rente.nl vergelijk je gratis en vrijblijvend leningen, spaarproducten en hypotheken. Dit zal ook altijd zo blijven. Hoe verdienen wij dan? Wanneer je een product afsluit via Rente.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder. De precieze hoogte van de vergoeding verschilt per product en per aanbieder. Jij betaalt in ieder geval niets extra’s. Heel belangrijk, de hoogte van de vergoeding die wij ontvangen heeft geen invloed op hoe wij je de resultaten presenteren.

Beloningsbeleid medewerkers Rente.nl

Rente.nl is onderdeel van GeldNL B.V. Rente.nl heeft voor haar medewerkers een verantwoord en beheerst beloningsbeleid opgesteld. Dit draagt er aan bij dat klanten zorgvuldig behandeld worden en de medewerkers zich niet laten leiden door financiële prikkels. Bekijk hier het beloningsbeleid.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij je keuze voor een financieel product of heb je andere vraag? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar. Neem contact op!

Rente.nl, onderdeel van GeldNL B.V.

Rente.nl is onderdeel van GeldNL B.V., eigenaar van de onafhankelijke vergelijkingssites GeldNL en Rente.nl. Wil je meer weten over de dienstverlening van Rente.nl? Lees dan ons dienstverleningsdocument.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten