Spaarvorm
Rekeningtype
Inleg
Beperkende voorwaarden
Aanbieders
Depositogarantie
Duurzaam
Rentebetaling
Rekeningafschriften
Frequentie rekeningafschriften
Openen zonder betaalrekening

rekeningen gevonden

Hoe wij vergelijken
Product
Klantscore
7,9 van 10
(2)
Product
Klantscore
8,8 van 10
(4)
Product
Klantscore
7,2 van 10
(5)
Product
Klantscore
8,6 van 10
(1)
Product
Klantscore
7,8 van 10
(28)
Product
Klantscore
7,6 van 10
(15)
Valt onder Duits depositogarantiestelsel
Product
Klantscore
8,6 van 10
(2)
Product
Klantscore
7,2 van 10
(1)
Product
Klantscore
8,8 van 10
(8)
Product
Klantscore
8,8 van 10
(8)
detailsdetails
Hoe wij vergelijken

Zeker van de hoogste rente spaarrekening

Wanneer je gaat sparen, wil je natuurlijk de hoogste rente om het meeste uit je geld te halen. Vergelijk daarom de actuele rentes en voorwaarden van meer dan 170 spaarproducten op Rente.nl. Het overzicht is te filteren op voorkeuren. Zo vind je eenvoudig de spaarrekening met de hoogste spaarrente en beste voorwaarden.

Rente spaarrekening vergelijken – Hulp nodig?

Wil je sparen, dan let je uiteraard op welke spaarrekening de hoogste rente heeft en of de voorwaarden van de spaarrekening wel bij je wensen passen. Op Rente.nl vergelijk je onafhankelijk actuele rentes en voorwaarden van ruim 170 spaarproducten. Het overzicht staat standaard gesorteerd op hoogste rente, maar je kunt ook sorteren op aanbieder en klantscore. Filter het overzicht op jouw voorkeuren om de spaarrekening te vinden die het beste bij je past. Een spaarrekening gevonden met hoogste rente en voordelige voorwaarden? Dan kun je deze direct openen.

Wanneer een vrij opneembare spaarrekening?

Heb je iedere maand een bedrag over? Dan is het een goed idee dit opzij te zetten en te beginnen met sparen. Open een vrij opneembare spaarrekening als je tussentijds spaargeld wilt kunnen opnemen. Hiermee staat je geld niet vast, dus kun je je spaargeld vrij opnemen en storten. Op deze manier kun je altijd bij je geld wanneer nodig.

Een vrij opneembare spaarrekening heeft een variabele rentepercentage. De rentetarieven kunnen dus zo nu en dan veranderen. Hierom is het belangrijk de rente van spaarrekeningen in de gaten te houden. Is de spaarrente hoger op een andere spaarrekening, dan is het verstandig over te stappen om het hoogste rendement te behouden.

De voordelen van vergelijken via Rente.nl

  • Helder overzicht van ruim 170 spaarproducten
  • Actueel overzicht met rente en voorwaarden
  • Eenvoudig hoogste spaarrente vergelijken
  • Snel en direct openen via Rente.nl

Waarom spaarrente vergelijken op Rente.nl?

Rente.nl maakt het kiezen van een spaarrekening makkelijk door de actuele rentetarieven en voorwaarden onafhankelijk en objectief te vergelijken. Het overzicht van spaarrekeningen is makkelijk aan te passen aan jouw voorkeuren door filters toe te passen. Zo worden de beste deals voor je op een rijtje gezet. Heb je de beste spaarrekening gevonden, dan kun je direct online de rekening openen.

Helder overzicht

Met een helder, onafhankelijk en objectief overzicht kun je eenvoudig het aanbod van spaarrekeningen vergelijken. We sorteren standaard op hoogste rente, waardoor de spaarrekening met het hoogste rendement altijd bovenaan staat. Het overzicht is ook makkelijk te filteren op jouw voorkeuren. Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Actuele rente en voorwaarden

Wij houden de rentetarieven en voorwaarden dagelijks bij door samen te werken met bijna alle financiële instellingen. Zo heb je de actuele informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste keuze.

Online spaarrekening openen

Wanneer je een spaarrekening hebt gevonden die aan je wensen voldoet én hoge rente heeft, kun je de spaarrekening direct online via Rente.nl openen. Alles gemakkelijk, snel en betrouwbaar geregeld.

Geselecteerde producten