Spaarvorm
Rekeningtype
Inleg
Beperkende voorwaarden
Aanbieders
Depositogarantie
Duurzaam
Rentebetaling
Rekeningafschriften
Frequentie rekeningafschriften
Openen zonder betaalrekening
Hoe wij vergelijken
Argenta
Product
Klantscore
8,0 van 10
(23)
Valt onder Belgisch depositogarantiestelsel
NIBC Direct
Product
Klantscore
7,7 van 10
(7)
LeasePlan Bank
Product
Klantscore
7,8 van 10
(26)
Delta Lloyd
Product
Klantscore
5,4 van 10
(1)
OHRA
Product
Klantscore
7,3 van 10
(7)
Minimaal saldo van 100 euro
Yapi Kredi Bank
Product
Klantscore
9,0 van 10
(1)
Online beheren niet mogelijk
Nationale-Nederlanden
Product
Klantscore
7,8 van 10
(14)
Centraal Beheer
Product
Klantscore
7,9 van 10
(31)
MoneYou
Product
Klantscore
7,5 van 10
(31)
RegioBank
Product
Klantscore
8,2 van 10
(14)
detailsdetails
Hoe wij vergelijken

Rente spaarrekening vergelijken

Op Rente.nl vind je een compleet overzicht van vrij opneembare internet spaarrekeningen en deposito rekeningen. Je kunt deze spaarrekeningen vergelijken op hoogste spaarrente en voorwaarden en in de meeste gevallen direct openen via Rente.nl.

Rente spaarrekening vergelijken? Rente.nl toont in de rentevergelijking alle aanbieders die in Nederland een vergunning hebben om een spaarrekening aan te bieden. Je bent hiermee verzekerd van een volledig en betrouwbaar overzicht en vind je snel de spaarrekening met de hoogste spaarrente.

Daarom Rente.nl

  • Compleet overzicht alle spaarrekeningen
  • Eenvoudig hoogste spaarrente vergelijken
  • Snel en direct openen via Rente.nl
  • Dagelijkse controle van spaarrente

Hoogste rente spaarrekening

Je kunt op verschillende manieren geld sparen. De meest voorkomende manier van sparen is internetsparen via een vrij opneembare spaarrekening. Met deze spaarrekening kun je altijd over je spaargeld beschikken en ontvang je over het saldo een variabele rente. Maar bij wie krijg je nu de hoogste rente spaarrekening? Door de actuele spaarrente van alle spaarrekeningen te vergelijken op Rente.nl, vind je direct online de rekening met de hoogste rente. De voorwaarden van vrij opneembare spaarrekeningen verschillen onderling niet veel. Wil je naast een hoge rente ook de voorwaarden vergelijken, dan kan dat eenvoudig in de vergelijking op Rente.nl

Daarnaast kun je sparen met een vaste spaarrente via een deposito. Gedurende een vooraf bepaalde looptijd zet je je spaargeld vast tegen een vooraf vastgelegd rentepercentage. Deze rente wijzigt niet gedurende de looptijd van het deposito. In de meeste gevallen is het tussentijds opnemen of bijstorten niet mogelijk, daarom is het bij een deposito belangrijk om niet alleen naar de hoogste rente sparen te kijken, maar ook de voorwaarden goed te vergelijken.

Spaarrekening hoogste rente

Rente.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je snel en eenvoudig rentes kunt vergelijken, waaronder de spaarrekening hoogste rente.

Op Rente.nl vind je een compleet overzicht van spaarrekeningen die in Nederland worden aangeboden. De rentetarieven op spaarrekeningen kun je eenvoudig vergelijken op hoogste spaarrente, voorwaarden en in de meeste gevallen direct online openen.

Weten bij welke banken je kunt sparen? Bekijk hier het overzicht van spaaraanbieders.

Rente spaarrekening vergelijken

De rentepercentages op een spaarrekening zijn in de meeste gevallen variabel. Dit betekent dat de aanbieder de rentetarieven op elke moment kan wijzigen. Wil je geld sparen tegen een vaste spaarrente, dan is deposito sparen een mogelijkheid. Op Rente.nl kun je snel de huidige tarieven van alle spaarrekeningen vergelijken en zo de hoogste spaarrente vinden. Naast het vergelijken van de hoogste rente vergelijk je alle spaarrekeningen ook eenvoudig op voorwaarden om naast de hoogste spaarrente ook de spaarrekening met de beste voorwaarden te vinden. Zo zie je dus direct welke spaarrekening het hoogste rendement geeft. Deze spaarrekening kun je vervolgens via Rente.nl direct online openen.

Hogere rente op spaarrekening

De rente op spaarrekeningen wordt bepaald door de hoogte van de rente op de kapitaal- en geldmarkt. Voor een vrij opneembare spaarrekening met een variabele rente, waarbij je dus altijd over je saldo kunt beschikken, is de rente spaarrekening gekoppeld aan de geldmarktrente (dit is de kortlopende rente met een looptijd tot twee jaar). Voor deposito’s met een looptijd langer dan twee jaar is de spaarrente gekoppeld aan de kapitaalmarktrente. Houd je deze rentes in de gaten, dan kun je een inschatting maken van wat de renteontwikkeling gaat doen op het gebied van sparen.

Op zoek naar een hogere rente op je spaarrekening? Vergelijk dan direct online alle spaarrekeningen en je ziet direct welke spaarrekening de hoogste rente heeft.

Geselecteerde producten