Spaarvorm
Rekeningtype
Inleg
Beperkende voorwaarden
Aanbieders
Depositogarantie
Duurzaam
Rentebetaling
Rekeningafschriften
Frequentie rekeningafschriften
Openen zonder betaalrekening

rekeningen gevonden

Hoe wij vergelijken
Product
Klantscore
8,0 van 10
(1)
Het DELA CoöperatiespaarPlan valt niet onder het depositogarantiestelsel.
Product
Klantscore
8,1 van 10
(76)
Spaargeld staat vast tot 18e verjaardag kind
Product
Klantscore
8,2 van 10
(14)
Rekening kan door kind ook worden gebruikt als betaalrekening
Product
Klantscore
8,6 van 10
(14)
Spaargeld staat vast tot 18e verjaardag kind
Product
Klantscore
7,0 van 10
(194)
Product
Klantscore
8,0 van 10
(23)
Valt onder Belgisch depositogarantiestelsel
Product
Klantscore
7,4 van 10
(310)
Rekening kan door kind ook worden gebruikt als betaalrekening
Product
Klantscore
8,2 van 10
(14)
Max 600 euro p/j sparen en max 10% premie 18e verjaardag kind
Product
Klantscore
7,3 van 10
(64)
Max 600 euro p/j sparen en max 10% premie 18e verjaardag kind
Product
Klantscore
7,3 van 10
(64)
detailsdetails
Hoe wij vergelijken

Spaarrekening kind vergelijken: zeker van de hoogste rente

Open je een spaarrekening voor je kind of kleinkind, dan wil je natuurlijk de hoogste rente en goede voorwaarden. Op Rente.nl vind je eenvoudig de beste spaarrekening voor kinderen. Wij vergelijken namelijk de actuele rentes en voorwaarden van het grootste aanbod kinderspaarrekeningen, en vatten deze samen in een helder overzicht.

Kinderspaarrekening vergelijken – Hulp nodig?

Wanneer je gaat sparen voor je kind of kleinkind, kan dat op verschillende manieren. Je kunt maandelijks een bedrag storten op de spaarrekening, of één keer een groot bedrag inleggen. Wat je ook doet, je wilt uiteraard de hoogste rente voor het hoogste rendement. Op Rente.nl vergelijk je onafhankelijk actuele rentes en voorwaarden van het grootste aanbod kinderspaarrekeningen. Je vindt makkelijk de beste deal, doordat het overzicht standaard gesorteerd staat op hoogste rente. Je kunt het overzicht ook sorteren op aanbieder en klantscore. Filter het overzicht op jouw voorkeuren mocht je extra wensen hebben. De beste spaarrekening voor je (klein)kind gevonden? Dan kun je deze direct openen via Rente.nl.

Wanneer een kinderspaarrekening?

Het is een goed idee een kinderspaarrekening te openen, zodat je (klein)kind later alvast wat te besteden heeft. Bijvoorbeeld voor zijn of haar studie of rijles. Je kunt de rekening op eigen naam zetten of op de naam van het kind. Zet je de rekening op de naam van het kind, dan heb je geen zeggenschap meer over het geld en heeft het kind vanaf zijn of haar achttiende beschikking over de rekening. In de tussentijd ben je wel verantwoordelijk voor de rekening.

Hoe je spaart, is natuurlijk aan jou. Je kunt iedere maand een vast bedrag storten, geld storten wanneer het je uitkomt, of bij het openen van de kinderspaarrekening een groter bedrag inleggen. Sommige ouders kiezen er bijvoorbeeld voor maandelijks de kinderbijslag op de kinderspaarrekening te storten.

De voordelen van vergelijken via Rente.nl

  • Helder overzicht van grootste aanbod kinderspaarrekeningen
  • Actueel overzicht met rente en voorwaarden
  • Eenvoudig hoogste spaarrente kinderspaarrekening vergelijken
  • Snel en direct openen via Rente.nl

Waarom kinderspaarrekening vergelijken op Rente.nl?

Een spaarrekening voor je (klein)kind kiezen wordt makkelijk op Rente.nl. Wij vergelijken onafhankelijk en objectief de actuele rentes en voorwaarden van een groot aantal kinderspaarrekeningen. We zetten de beste deals voor je op een rijtje door standaard te sorteren op hoogste rente. Zelf kun je nog sorteren op aanbieder of klantscore, en je kunt filters toepassen als je nog specifieke voorkeuren voor de rekening hebt. Heb je de beste kinderspaarrekening gevonden, dan kun je direct online de rekening openen via Rente.nl.

Helder overzicht

Het aanbod van spaarrekeningen voor je (klein)kind is eenvoudig te vergelijken door het heldere overzicht. We sorteren standaard op hoogste rente, waardoor de kinderspaarrekening met het hoogste rendement altijd bovenaan staat. Het overzicht is ook gemakkelijk te filteren op jouw voorkeuren. Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Actuele rente en voorwaarden

Wij houden de rentetarieven en voorwaarden dagelijks bij door samen te werken met bijna alle financiële instellingen. Zo heb je de actuele informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste keuze.

Online spaarrekening kind openen

Heb je een kinderspaarrekening gevonden die aan je wensen voldoet én de hoogste rente heeft? Open dan de rekening direct online via Rente.nl. Alles gemakkelijk, snel en betrouwbaar geregeld.

Geselecteerde producten