Spaarvorm
Rekeningtype
Inleg
Beperkende voorwaarden
Aanbieders
Depositogarantie
Duurzaam
Rentebetaling
Rekeningafschriften
Frequentie rekeningafschriften
Openen zonder betaalrekening

rekeningen gevonden

Hoe wij vergelijken
Product
Klantscore
8,6 van 10
(14)
Deze bank investeert in duurzame projecten.
detailsdetails
Hoe wij vergelijken

Zeker van de hoogste rente duurzaam sparen

Duurzaam sparen is een spaarvorm waarbij je een bewuste keuze maakt voor mens, natuur en milieu. Aanbieders van een duurzame spaarrekening investeren je geld in zaken waarbij eerder genoemde waarden worden gerespecteerd. Ook wanneer je duurzaam spaart, wil je uiteraard hoge rente. Vergelijk daarom actuele rentes en voorwaarden op Rente.nl om de duurzame rekening te vinden die het beste bij je past.

Duurzaam sparen vergelijken – Hulp nodig?

Duurzame spaarbanken hebben dan wel oog voor mens, natuur en milieu, maar je wilt uiteraard ook je geld laten groeien met een hoge spaarrente en onder goede voorwaarden. Rente.nl biedt een compleet overzicht van duurzame spaarrekeningen die je eenvoudig kunt vergelijken op rente en voorwaarden. Hier vind je dus direct de duurzame rekening die bij je aansluit.

Wanneer een duurzame spaarrekening?

Heb je spaargeld bij een bank, dan investeren zij dit in hun projecten en in andere bedrijven. Wanneer je wilt dat jouw geld wordt gebruikt ten goede van de aarde, is sparen bij een duurzame bank een goed idee. Duurzame banken investeren namelijk in projecten die de verbetering van het milieu en de ontwikkeling van de mens ondersteunen. Zij zullen jouw geld dus bijvoorbeeld niet in de wapenindustrie investeren. Het kiezen van een duurzame spaarrekening is daarom een bewuste keus.

Daarom duurzaam sparen via Rente.nl

  • Helder overzicht van duurzame spaarrekeningen
  • Actueel overzicht met rente en voorwaarden
  • Eenvoudig hoogste duurzame spaarrente vergelijken

Waarom duurzaam sparen vergelijken op Rente.nl?

Rente.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite waar consumenten financiële producten kunnen vergelijken op rente en voorwaarden. Dit geldt ook voor de duurzame spaarrekening. De beste deals worden voor je op een rijtje gezet in het helder overzicht.

Helder overzicht

In het helder, onafhankelijk overzicht vergelijk je eenvoudig het aanbod duurzame spaarrekeningen. De spaarrekening met het hoogste rendement staat standaard bovenaan. Het overzicht is ook te sorteren op klantscore en je ziet direct de voorwaarden. Zet filters aan of uit om het overzicht aan te passen aan jouw voorkeuren. Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Actuele rente en voorwaarden

De rentetarieven en voorwaarden van duurzame spaarrekeningen worden dagelijks bijgehouden om jou de juiste informatie te geven voor het maken van de juiste keuze.

De voordelen van vergelijken via Rente.nl

  • Helder overzicht van duurzame spaarrekeningen
  • Actueel overzicht met rente en voorwaarden
  • Eenvoudig hoogste duurzame spaarrente vergelijken
Geselecteerde producten