Laatste reviews

30-11-2020 09:35:15
10

Snelle service en een duidelijke communicatie.

Snelle service en een duidelijke communicatie.

23-10-2020 09:30:55
10

Snelle en accurate beoordeling van onze aanvraag Makkelijk en betrouwbaar systeem om bestanden te uploaden Deskundige en secure assistentie in=tijdens het proces nan aanvragen tot afronden Hulde

Snelle en accurate beoordeling van onze aanvraag Makkelijk en betrouwbaar systeem om bestanden te uploaden Deskundige en secure assistentie in=tijdens het proces nan aanvragen tot afronden Hulde

25-6-2020 13:10:15
10

Top!

Prima geregeld, geen problemen, duidelijke uitleg en procedures

30-4-2020 08:00:52
9

De info bij het overzicht van leningen is heel duidelijk. Ik heb gemakkelijk en snel mijn nieuwe lening gevonden.

25-4-2020 07:59:39
10

De website is super duidelijk. En de lening aanvraag verliep snel.

20-4-2020 07:58:34
9

Leningen vergelijken op Rente.nl was duidelijk en overzichtelijk

14-4-2020 07:57:47
9

Gisteren mijn lening vergeleken en aangevraagd en vandaag stond het geld al op mijn rekening.

3-4-2020 07:56:26
10

Snelle vergelijking en duidelijke uitleg

29-3-2020 07:55:34
8

Super! Ik ben tevreden. Binnen een dag had ik het geld en kon ik mijn nieuwe auto kopen.

22-3-2020 07:54:21
9

De aanvraag ging snel en het lening overzicht was heel duidelijk.

15-3-2020 07:53:08
9

Goede, duidelijke site. Ik had binnnen een paar minuten al mijn lening gevonden.

8-3-2020 07:51:59
10

Helder overzicht van alle leningen en tarieven.

5-3-2020 16:47:24
9

Super snel mijn lening gevonden. Prettig om alle leningen in één overzicht te vergelijken.

1-3-2020 11:21:46
8

Ik heb de vergelijking gedaan op Rente.nl en vervolgens een offerte aangevraagd. De site is verder duidelijk.

23-2-2020 23:20:20
10

Ideale website. Een vergelijking maken en direct alles kunnen regelen

6-8-2019 13:25:20
8

Goede en heldere informatie, snel online te regelen

30-7-2019 20:34:04
9

Goede, duidelijke site, geen specifieke op of aanmerkingen

27-6-2019 17:35:00
9

Ik vind Rente.nl een duidelijke website en zeker vergelijkbaar met de concurrentie.

14-5-2019 11:01:08
8

Informatie op de site is handig en praktisch. Het openen van de rekening ging verder makkelijk en snel

12-4-2019 13:42:17
9

Ik ben tevreden over de website. Ik zocht een spaarrekening via de informatie op Rente.nl deze snel gevonden