Beantwoord onderstaande vragen en wij helpen je het product te vinden dat het beste past bij jouw persoonlijke wensen. Wij bieden in onze vergelijking zowel de bankspaarrekeningen (bancaire lijfrente) als lijfrente verzekeringen. Welk product we voor je vergelijken, hangt af van je doel. We spreken in altijd in de hele vergelijking over lijfrente.

Pensioensparen vergelijken: zeker van de hoogste rente

Wil je met de hoogste rente en beste voorwaarden sparen voor je pensioen? Vergelijk dan op Rente.nl de actuele rentes en voorwaarden en vind de beste pensioenspaarrekening voor jou. Ons heldere overzicht is zo ingesteld dat jij altijd de beste deal vindt.

Pensioenspaarrekening vergelijken – Hulp nodig?

Wanneer je gaat sparen voor je pensioen wil je uiteraard een pensioenrekening openen met hoge rente en goede voorwaarden. Maak het jezelf gemakkelijk en vergelijk pensioenspaarrekeningen op Rente.nl. Wij vergelijken onafhankelijk de actuele rentes en voorwaarden van het grootste aanbod rekeningen en vatten deze samen in een helder overzicht. Het overzicht is standaard gesorteerd op hoogste rente, zodat je snel ziet welke rekening het hoogste eindkapitaal oplevert. Zet filters aan of uit als je nog speciale voorkeuren hebt. Zo vind je altijd de pensioenspaarrekening die het beste bij je past. Heb je je keuze gemaakt, dan kun je direct gratis een offerte aanvragen.

Wanneer sparen voor pensioen?

Pensioensparen is verstandig wanneer je een pensioentekort hebt, of wanneer je werkgever geen pensioenregeling heeft. Sowieso is pensioensparen een goed idee als je meer controle over je pensioen wilt hebben.

Met pensioensparen kom je voordeliger uit dan met gewoon sparen. Je betaalt op een pensioenspaarrekening namelijk geen vermogensbelasting wanneer je een pensioentekort hebt. Je kunt dus makkelijker grote bedragen sparen. Bovendien betaal je pas inkomstenbelasting op het moment je je spaargeld laat uitbetalen.

Een pensioenspaarrekening heeft twee gebruiken: pensioen opbouwen en uitbetalen. Je spaart je pensioen op tot je AOW-leeftijd start. Daarna wordt het gespaarde bedrag jaarlijks of maandelijks uitgekeerd.

De voordelen van vergelijken via Rente.nl

  • Helder overzicht van het grootste aanbod pensioenspaarrekeningen
  • Actueel overzicht met rente en voorwaarden
  • Eenvoudig hoogste rente pensioensparen vergelijken
  • Direct offerte aanvragen via Rente.nl

Waarom pensioensparen vergelijken op Rente.nl?

Rente.nl maakt pensioensparen vergelijken makkelijk. Wij vergelijken onafhankelijk actuele rentes en voorwaarden en stellen daar een helder overzicht van samen. Na het invullen van je inleg, berekenen wij het eindkapitaal voor je. Hoewel het overzicht standaard gesorteerd staat op het hoogste eindkapitaal, kun je dit zelf sorteren op klantscore. Ook kun je het overzicht filteren op jouw voorkeuren. Het vinden van de beste pensioenspaarrekening is dus zo gedaan. Bovendien vraag je snel een gratis offerte aan wanneer je de beste deal hebt gevonden.

Helder overzicht

Ons heldere overzicht zorgt ervoor dat je eenvoudig het uitgebreide aanbod pensioenspaarrekeningen kunt vergelijken. Je ziet snel welke rekening je het hoogste eindkapitaal geeft, omdat wij daar standaard op sorteren. Sorteer op klantscore en pas filters toe om ons rekening te laten houden met jouw voorkeuren. Heb je toch nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Actuele rente en voorwaarden

Wij houden onze tarieven dagelijks bij door samen te werken met bijna alle financiële instellingen. Zo kun je de juiste keuze maken met de juiste, actuele informatie.

Online offerte aanvragen

Heb je de beste pensioenspaarrekening gevonden? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via Rente.nl. Alles gemakkelijk, snel en betrouwbaar geregeld.