Let op! Geld lenen kost geld

Vergelijk de actuele rentes in Nederland

  • Het meest complete aanbod
  • 100% onafhankelijke vergelijking
  • vanaf 6,6% rente

Geld lenen voor plastische chirurgie

Vergelijk ruim 45 leningen
DD-MM-JJJJ

Vergelijk het meest complete aanbod rentes van Nederland.

Geen onderdeel van een bank of andere derde partij.

Altijd de actuele rentes én voorwaarden!

Veelgestelde vragen over lening

Meer weten over een lening voor plastische chirurgie en waar je op moet letten? Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over geld lenen voor plastische chirurgie. Heb je een andere vraag over geld lenen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen.

Welke lening voor plastische chirurgie is het beste?

Een medische ingreep, zoals plastische chirurgie, is duur. Vergoedt je zorgverzekering de behandeling niet, dan is sparen het verstandigst. Wil je toch geld lenen voor plastische chirurgie? Kies dan een persoonlijke lening. Je betaalt een vaste, lage rente en weet precies hoeveel de lening je kost. Ook staat vast hoelang je over het aflossen doet. Dat geeft rust en zekerheid. Lees hier hoe dit werkt en waar je op moet letten.

Hoeveel geld kan ik lenen voor plastische chirurgie?

Kredietverstrekkers controleren altijd of het leenbedrag voor jou verantwoord is. Hoeveel jij maximaal verantwoord leent, hangt af van je inkomsten en vaste lasten. Hoe hoger je inkomen, hoe meer je mag lenen. Maar kredietverstrekkers kijken ook naar je maandelijkse vaste lasten. Als je geld leent, betaal je namelijk elke maand rente en aflossing. Je moet dan wel genoeg geld overhouden om van rond te komen. Precies weten wat je mogelijkheden zijn? Bereken het hier: Hoeveel kan ik lenen?

Welke looptijd is het beste bij een lening voor plastische chirurgie?

De looptijd van je lening voor plastische chirurgie is een belangrijke keuze. De looptijd is het aantal maanden waarin je de lening terugbetaald. Welke looptijd voor jou het beste is, hangt vooral af van welk bedrag je maandelijks kunt missen. Bij een langere looptijd wordt de terugbetaling gespreid over meer maanden. Je maandelijkse betaling is daardoor lager. Maar let op! Je betaalt bij een langere looptijd wel langer rente. Hierdoor is de lening uiteindelijk duurder. Kies daarom een zo kort mogelijk looptijd, met maandlasten die je gemakkelijk kunt betalen. Lees hier meer over in het artikel Looptijd lening.

Laagste rente lening voor plastische chirurgie

Plastische chirurgie financieren met een lening? In onderstaande tabel vind je een overzicht van de lening met de laagste rente voor verschillende leenbedragen. Wil je weten wat voor jouw situatie en wensen de lening met de laagste rente is? Maak een persoonlijke vergelijking >>

Laagste rente lening voor plastische chirurgie
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.50010,2%ING€ 53
€ 5.0009,4%Lender & Spender€ 104
€ 10.0007,7%Lloyds Bank€ 201
€ 25.0006,6%Lender & Spender€ 489
€ 50.0006,6%Lender & Spender€ 977
€ 75.0006,6%Lender & Spender€ 1.465
Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 60 maanden.
Dit vinden klanten van onze lening vergelijking
9
  72 Reviews
"Snel geld op rekening" 8,0   Danius Maciulskis 18 juni 2023
"Het bedrijf is transparant, heel snel, heel duidelijk berijd willend je te helpen snel antwoord goed advies." 10,0   Raymond Moureau 7 mei 2023
"Duidelijke uitleg, werd met mij meegedacht. Goed advies gekregen. Zeer tevreden." 8,0   Raimond 15 april 2023

Geld lenen voor plastische chirurgie

Wil je plastische chirurgie ondergaan, maar vergoedt je zorgverzekering dit niet? Dan is hiervoor sparen natuurlijk het verstandigste. Toch geld lenen voor plastische chirurgie? Een persoonlijke lening is hiervoor de slimste keuze. Wij leggen je uit waarom en waar je op moet letten.

Lening voor plastische chirurgie bij kredietverstrekker

Je kiest bij een kredietverstrekker uit twee leenvormen: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Wij raden je voor plastische chirurgie een persoonlijke lening aan. Dit is de best passende lening bij dit leendoel. Je betaalt een vaste, lage rente. En belangrijker nog: Je weet precies waar je aan toe bent. Je ontvangt direct het hele leenbedrag op je rekening. Vervolgens betaal je elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Ook staat vast hoelang je over het aflossen doet. Dat geeft rust en zekerheid.

Een doorlopend krediet sluit je af wanneer je voor langere tijd extra financiële ruimte nodig hebt. Niet voor plastische chirurgie.

Let op! Sommige klinieken bieden je de mogelijkheid om de plastische ingreep in termijnen te betalen. Doe dit niet! Je betaalt voor zo’n betalingsplan vaak een hoge rente. Hierdoor is het een dure lening voor plastische chirurgie. Heb je op dit moment toch zo’n betalingsplan voor plastische chirurgie? Sluit het dan zo snel mogelijk over! Je lening oversluiten naar een persoonlijke lening, bespaart je flink op de rentekosten.

Checklist lening voor plastische chirurgie kiezen

Kortom, een persoonlijke lening voor plastische chirurgie is de voordeligste en verstandigste keuze. Maar er zijn bij deze vorm van consumptief krediet wel een aantal zaken waar je op moet letten. Met onze handige checklist heb je overal aan gedacht en maak je zeker een verstandige keuze.

  • Bepaal je leenbedrag
  • Kies je looptijd
  • Vind de laagste rente
  • Check de voorwaarden voor boetevrij aflossen
  • Bepaal of je een overlijdensrisicoverzekering (ORV) wilt
  • Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Tip! Direct de voordeligste en best passende lening vinden? Maak hier een vergelijking >>

Hoeveel lenen voor plastische chirurgie?

Een plastische ingreep kost al snel een paar duizend euro. Hoeveel geld je precies nodig hebt, hangt af van het soort ingreep en de kliniek. Vraag aan je plastisch chirurg een inschatting van de kosten. De lening moet ook verantwoord zijn voor je financiële situatie. Direct weten hoeveel jij verantwoord leent? Bereken hier je maximale lening >>

Kies de looptijd bij de lening voor plastische chirurgie

Sluit je een persoonlijke lening af, dan kies je zelf de looptijd van je lening. De looptijd is het aantal maanden waarin je de lening terugbetaald. Dit is een belangrijke keuze, omdat het invloed heeft op je maandlasten. Welke looptijd voor jou het beste is, hangt dus vooral af van welk bedrag je maandelijks kunt missen. Bij een langere looptijd wordt de terugbetaling gespreid over meer maanden. Je maandelijkse betaling is daardoor lager. Maar let op! Je betaalt bij een langere looptijd wel langer rente. Hierdoor is de lening uiteindelijk duurder. Kies bij je lening voor plastische chirurgie dus een zo kort mogelijke looptijd, met maandlasten die je gemakkelijk kunt betalen.

Laagste rente bij lenen voor plastische chirurgie

De rente is het belangrijkste bij je keuze voor een lening. Dat bepaalt namelijk hoeveel de lening voor plastische chirurgie je kost. Let hier dus goed op! Naast het rentepercentage zie je in de lening vergelijking op Rente.nl direct wat je aan rente betaalt voor de hele lening. Zo weet je welke kredietverstrekker voor jou echt de voordeligste lening heeft.

Lening voor plastische chirurgie en boetevrij aflossen

Ook de voorwaarden je lening voor plastische chirurgie zijn belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een financiële meevaller, dan is het fijn als je extra kunt aflossen op de lening. Bij vrijwel alle persoonlijke leningen is meer aflossen dan je maandbedrag gratis. Er zijn echter een paar kredietverstrekkers waarbij je extra kosten betaalt als je eerder aflost. Kortom, hier moet je toch even goed op letten.

Geld lenen voor plastische chirurgie en kwijtschelding bij overlijden

Bij sommige leningen voor plastische chirurgie zit standaard een overlijdensrisicoverzekering (ORV). Overlijd je vóór je de lening hebt afbetaald, dan scheldt de kredietverstrekker het openstaande bedrag (deels) vrij. Zo betalen je nabestaanden niet voor jouw lening. Dat is heel fijn, maar je betaalt voor deze lening met ORV wel extra rente. Vaak wegen de extra rentekosten niet op tegen het zelf apart afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Zelf een aparte ORV afsluiten is meestal goedkoper. Je betaalt hiervoor maar een paar euro per maand.

Lening voor plastische chirurgie afsluiten

De lening voor plastische chirurgie gevonden? Dan kun je eenvoudig een offerte voor je gewenste lening aanvragen. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Nadat je de aanvraag hebt afgerond, beoordeelt de kredietverstrekker je gegevens. Als je voldoet aan de acceptatievoorwaarden, heb je dezelfde dag nog de offerte in je mailbox.

Controleer de offerte goed. De aangeboden rente en looptijd wijken misschien af van wat je had aangevraagd. Ben je akkoord? Onderteken dan de offerte en stuur deze terug, samen met de gevraagde papieren (waaronder salarisstrook, legitimatiebewijs, bankafschriften).

Zodra alle documenten compleet en goedgekeurd zijn door de kredietverstrekker, staat vaak dezelfde werkdag het geld op je rekening.

Tarieven geld lenen voor plastische chirurgie in beeld

Sluit je een lening af, dan ga je een aantal jaren een verplichting aan met een kredietverstrekker. Dat doe je dus niet zomaar even. Om te laten zien wat je kunt verwachten, hebben we de looptijden en tarieven voor geld lenen op een rij gezet. Ook hebben we een voorbeeldberekening gemaakt. Hieronder zie je van zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet de minimale en maximale rentepercentages voor verschillende leenbedragen.

Je ziet dus dat de minimale looptijd 12 maanden en de maximale looptijd 120 maanden is. Het rentepercentage voor een lening is minimaal 6,60% en maximaal 14,00%.

Tarieven persoonlijke lening

De rente op een persoonlijke lening varieert van 6,60% tot 14,00%. In de voorbeeldberekening gaan we uit van een looptijd van 60 maanden.

Tarieven persoonlijke lening
KredietbedragMinimale renteMaximale renteMinimale looptijdMaximale looptijd
€ 2.50010,20%14,00%6180
€ 25.0006,60%12,50%6180
€ 50.0006,60%12,50%6180
Voorbeeldberekening persoonlijke lening
KredietbedragMinimale renteLooptijd (maanden)Totaal krediet
€ 2.50010,20%60€ 3.169
€ 25.0006,60%60€ 29.285
€ 50.0006,60%60€ 58.570

Tarieven doorlopend krediet

De rente voor een doorlopend krediet is minimaal 8,8% en maximaal 11,4%.In de voorbeeldberekening gaan we ervan uit dat je elke maand 2% van de kredietsom aflost en eerder afgeloste bedragen niet opnieuw opneemt.

Tarieven doorlopend krediet
KredietbedragMinimale renteMaximale renteMinimale looptijdMaximale looptijd
€ 5.00010,30%11,40%1240
€ 25.0008,80%9,70%1240
€ 50.0008,80%9,70%1240
Voorbeeldberekening doorlopend krediet
KredietbedragMinimale renteLooptijd (maanden)Totaal krediet
€ 5.00010,3%65€ 6.462
€ 25.0008,80%62€ 30.937
€ 50.0008,80%62€ 61.875
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten