Let op! Geld lenen kost geld

Leendoelen

Bij de keuze voor de beste lening, is het doel waarvoor je leent heel belangrijk. Je leendoel bepaalt namelijk welke leningen voor jou beschikbaar zijn en welke leenvorm het meest geschikt is. Zo is een persoonlijke lening meer geschikt voor eenmalige aankopen, zoals een auto of nieuwe keuken. Een doorlopend krediet kies je als een langere tijd extra geld achter de hand wilt hebben.

Op Rente.nl helpen we je de best passende en goedkoopste lening voor je leendoel te vinden. Vervolgens kun je gratis een vrijblijvend een offerte voor je gewenste lening aanvragen. Maak direct een vergelijking en ontdek je mogelijkheden!

Populairste leendoelen

De populairste leendoelen in Nederland zijn de auto, een verbouwing of een lening oversluiten. Ongeveer 36% van de mensen die een lening afsluit, doet dit voor een auto. Ruim 16% leent voor een verbouwing en 8% leent om bestaande leningen over te sluiten.

Populairste leendoelen
LeendoelPercentage dat hiervoor leent
Auto36%
Verbouwing16%
Leningen oversluiten8%
Inboedel5%
Camper / Caravan2%

Overzicht leendoelen

Hieronder vind je een overzicht van alle veel gekozen leendoelen. Klik op het doel van je keuze en lees handige tips specifiek voor jouw leendoel. Met deze informatie vind je altijd de voordeligste en best passende lening voor je leendoel!

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten