Let op! Geld lenen kost geld

Kredietsom

Ga je geld lenen? Dan is de kredietsom één van de eerste dingen die je bepaalt. De betekenis van kredietsom is: het bedrag dat je leent. De hoogte van de kredietsom hangt af van hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je verantwoord mag lenen. Direct weten hoeveel jij maximaal verantwoord kunt lenen? Bereken hier je maximale leenbedrag.

Gemiddelde kredietsom

De gemiddelde kredietsom voor mensen die een lening afsluiten is ongeveer € 15.000. Maar dit bedrag verschilt sterk per leendoel. Voor een autofinanciering lenen mensen gemiddeld € 14.000 en voor een verbouwing ruim € 18.000. Voor een lening oversluiten is de gemiddelde kredietsom € 17.000.

Ook verschilt het gemiddelde leenbedrag per leenvorm. Voor een persoonlijke lening is de gemiddelde kredietsom dus anders dan bij een doorlopend krediet.

Precies weten hoeveel jij nodig hebt voor jouw leendoel? Kijk in het overzicht met leendoelen en kies het doel van je lening. Je krijgt hier een duidelijk beeld van de kosten. Ook geven we je tips over waar je zoal op moet letten.

Overzicht kredietsomen

Direct een lening aanvragen? Hieronder vind je een overzicht van alle veel gekozen kredietsommen. Klik op de kredietsom van je keuze en lees handige tips specifiek voor deze kredietsom. Met deze informatie vind je altijd de voordeligste en best passende lening voor jouw kredietsom!

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten