Welke hypotheekverstrekkers zijn er in Nederland?

In Nederland zijn heel veel hypotheekverstrekkers actief. Omdat een huis waarschijnlijk de duurste aankoop is die je ooit zult doen, is het extra belangrijk dat je een goed keuze maakt. Op Rente.nl vergelijk je de hypotheekrente van het meest complete aanbod hypotheken. Je vergelijkt hier meer dan 45 hypotheken van ruim 30 hypotheekverstrekkers. Zo krijg je een goed beeld van al je mogelijkheden en weet je zeker dat je de laagste hypotheekrente voor jouw situatie vindt.

Welke hypotheekverstrekkers vergelijken wij?

In onderstaande tabel zie je welke hypotheekverstrekkers in Nederland actief zijn, welke wij meenemen in onze vergelijking en bij welke hypotheekverstrekker je direct via Rente.nl een offerte aanvraagt:

HypotheekverstrekkersVergelijkenAanvragen
a.s.r.
ABN AMRO
Aegon
Allianz
Argenta
Attens Hypotheken

bijBouwe
BLG Wonen
Bunq

Centraal Beheer
Clarian Wonen

Florius
Groene Hart Hypotheken

HollandWoont Hypotheken
Hypotrust
Impact Hypotheken

ING
Lloyds Bank
Lot Hypotheken
Merius
Munt Hypotheken
Nationale-Nederlanden
NIBC Direct
Obvion
Philips Pensioenfonds
Rabobank
RegioBank
Robuust Hypotheken
SNS Bank
Syntrus Achmea
Triodos Bank
Tulp Hypotheken
Venn Hypotheken
Vista Hypotheken
Woonfonds
WoonnuXX

Waarom vergelijken wij bepaalde hypotheekverstrekkers niet?

In het bovenstaande overzicht staan er een aantal met twee kruisjes achter de naam. Van deze hypotheekverstrekkers hebben we helaas geen of onjuiste gegevens ontvangen of zij bieden alleen hypotheken aan voor zeer specifieke doelgroepen. Deze hypotheekverstrekkers nemen we niet mee in onze vergelijkingen.

Kies de best passende hypotheekverstrekker!

Op Rente.nl vergelijk je 100% onafhankelijk het meest complete en actuele hypotheekrente overzicht van Nederland. Zo vind je gegarandeerd de hypotheekverstrekker met de laagste rente en beste voorwaarden voor jouw persoonlijke situatie.

Hypotheekrente vergelijken
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten