Beantwoord onderstaande vragen en wij helpen je het product te vinden dat het beste past bij jouw persoonlijke wensen. Wij bieden in onze vergelijking zowel de bankspaarrekeningen (bancaire lijfrente) als lijfrente verzekeringen. Welk product we voor je vergelijken, hangt af van je doel. We spreken in altijd in de hele vergelijking over lijfrente.

Zeker van de hoogste rente banksparen

Wil je tegen de hoogste rente banksparen voor je pensioen? Dan zit je op Rente.nl goed. Wij vergelijken een groot aantal bankspaarrekeningen op actuele rente en voorwaarden. Kies je voorkeuren en wij zetten de best passende rekeningen voor je op een rijtje. Op Rente.nl vind je altijd de beste bankspaarrekening voor jouw situatie.

Banksparen vergelijken – Hulp nodig?

Ga je banksparen voor een aanvullend pensioen, dan wil je natuurlijk de hoogste rente en goede, veilige voorwaarden. Vergelijk onafhankelijk de actuele rentes en voorwaarden van bankspaarrekeningen op Rente.nl. Ons overzicht is automatisch gesorteerd op de hoogste rente, zodat je snel ziet bij welke bank je eindigt met het hoogste kapitaal. Filter het aanbod als je speciale wensen hebt en vind de juiste bankspaarrekening voor jou. Wanneer je je keuze hebt gemaakt is een offerte gratis en direct aan te vragen.

Wanneer banksparen voor pensioen?

Banksparen is een goed idee wanneer je een pensioentekort hebt of wanneer je werkgever geen pensioenregeling heeft. Het is sowieso verstandig een bankspaarrekening te openen als je meer controle over je pensioen wilt hebben.

Met banksparen betaal je geen vermogensbelasting, op een gewone spaarrekening wel. Het enige wat je betaalt, is de inkomstenbelasting wanneer je tegoed laat uitbetalen. Hierdoor kun je voordeliger grote bedragen sparen. Handig voor op je oude dag.

Een bankspaarrekening heeft twee gebruiken. Je kunt je pensioen opbouwen als je een pensioentekort hebt, of je kunt je gespaarde geld maandelijks of jaarlijks uit laten keren wanneer je AOW-leeftijd is gestart.

De voordelen van vergelijken via Rente.nl

  • Helder overzicht van een groot aanbod bankspaarrekeningen
  • Actueel overzicht met rente en voorwaarden
  • Eenvoudig hoogste rente banksparen vergelijken
  • Direct offerte aanvragen via Rente.nl

Waarom banksparen vergelijken op Rente.nl?

Rente.nl maakt het vinden van de juiste bankspaarrekening gemakkelijk. Wij vergelijken onafhankelijk actuele rentes en voorwaarden en stellen hiervan een helder overzicht samen. Het overzicht is aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren door filters aan of uit te zetten. Vul je inleg in en wij berekenen je eindkapitaal. Het vinden van de beste bankspaarrekening is dus zo gedaan. Bovendien vraag je snel een gratis offerte aan wanneer je de beste deal hebt gevonden.

Helder overzicht

Met een helder, onafhankelijk en objectief overzicht kun je eenvoudig bankspaarrekeningen vergelijken. Je ziet direct welke rekening het hoogste rendement geeft, omdat we automatisch sorteren op hoogste rente. Ook kun je het overzicht sorteren op klantscore. Laat ons rekening houden met jouw voorkeuren door filters toe te passen. Heb je toch nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Actuele rente en voorwaarden

Onze rentetarieven worden dagelijks bijgehouden. Dit doen wij door samen te werken met bijna alle financiële instellingen. Zo heb je de actuele informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste keuze.

Online offerte aanvragen

Heb je een bankspaarrekening gevonden die aan je wensen voldoet én de hoogste rente heeft? Vraag dan gratis een offerte aan via Rente.nl. Alles gemakkelijk, snel en betrouwbaar geregeld.